De Fruitmand Food in a locker - Zeelaan 263 - Anno 2021

Door het coronavirus ondervonden we toch wat struikelpunten, we moesten ons voortdurend aanpassen en schakelen om toch te kunnen blijven werken. Het "online” gegeven raakt meer en meer ingeburgerd. Waarom dan niet online en toch lokaal?

Daarom investeren wij in een automatenshop. De perfecte aanvulling op onze fysieke winkel. Met het “bestel-online” platform kan er op elk moment online besteld worden. De boodschappen kunnen op het gekozen uur afgehaald worden uit de lockbox in de automatenshop.

“De Fruitmand food in a locker” is mee met de nieuwe trends. Online bestellen, afhalen op het gewenste uur.

Natuurlijk kan je er ook terecht voor aankopen op het moment zelf. Je vindt er lekkere huisgemaakte dagschotels. Frisse pokébowls. Huisgemaakte dessertjes! Natuurlijk onze eigen sappen en confituren!

Sommige zaken zijn niet onze core business zoals Fit Meals , het ambachtelijk ijs. Hiervoor zijn we de samenwerking aangegaan met zelfstandigen uit de buurt die dezelfde waarden hanteren als wij.

Voor elk wat wils! Qua visibiliteit zijn de lockbloxen ideaal! Ze nodigen uit om een kijkje te nemen naar je gerecht. Op het scherm kan je ook de nodige info van allergenen terugvinden.

Ook in de shop vinden we service belangrijk! Er staat een microgolf om je gerecht op te warmen! Er liggen bestek en draagtassen ter beschikking.

In november zijn we de samenwerking aangegaan Met Pizza Atilla.

Sinds kort hebben we een pizza automaat geïntegreerd in onze voorgeven van de shop! Deze is 7/7, 24/24 beschikbaar. Op 3 minuutjes heb je en warme en gesneden pizza!

Met de hand gerolde ambachtelijke bodems overgoten met een authentieke tomatensaus, afgewerkt met verse toppings. De pizzazoid is een hoogtechnologische vending machine met ambachtelijke pizza’s die op 3 minuten gesneden en klaar zijn. Authentieke Italiaanse pizza’s van hoge kwaliteit en superieure smaak, dagelijks vers voorbereid

Een ware beleving voor groot en klein!